SuomiMies on kohta Olipa kerran mies

Tulevan syksyn aikana miehiseen hyvinvointiin keskittynyt sivusto, joka tähän saakka on tunnettu nimellä SuomiMies, kokee muutoksen.

Haluamme kertoa yhä parempia tarinoita suomalaisen miehen elämästä. Mennyttä ovat suo, kuokka ja jussi. Tässä ajassa miehen haasteena ovat istumatyö, sohva ja sipsipussi.

Näissä puitteissa SuomiMies on tullut matkansa päähän ja on aika avartaa toiminnallisen miehen horisonttia aloittamalla uusi tarina. Tuo tarina alkaa sanoilla Olipa kerran mies.

Tai ehkä olisi parempi sanoa, että haluamme aloittaa uusia tarinoita, sillä jokaisella meistä on sellainen kerrottavana. Ja tässä tapauksessa se on vielä useimpien kohdalla kertomatta. Olipa kerran mies katsoo tulevaisuuten ja tarjoaa rakennuspalikoita siihen, että se tulevaisuus olisi meistä jokaisella parempi.

Käytännössä sivustouudistus tarkoittaa sitä, että SuomiMiehen kuntoiluun, ravintoon, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä sisältö säilyy sivustolla, mutta ensi vaiheessa nimi ja ulkoasu muuttuvat. Jatkossa saat lukea tältä sivustolta yhä syvällisempää ja monipuolisempaa sisältöä.

  • Liikkuva aikuinen
  • Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Sosiaali- ja terveysministeriö